Babagan COPAK

Shanghai COPAK Industry Co., Ltd. didegaké ing 2015, kanthi kantor penjualan ing Shanghai lan pabrik sing ana gandhengane ing Zhejiang. COPAK minangka pemasok profesional produk kemasan panganan & minuman sing ramah lingkungan: cangkir PET, botol PET, Mangkuk kertas, lsp.

COPAK ngupayakake terus nggawe inovasi babagan produk anyar sing tetep tren lan nawakake produk sing terjangkau lan berkualitas kanggo para pelanggan. Copak nyuplai cangkir PET lan botol PET kabeh volume, wiwit 1oz nganti 32oz, cethane bening uga adat dicithak. Minangka mitra panjang lan pemasok strategis kanggo para pelanggan, kita setya ngrancang lan ngasilake cangkir lan botol PET sing andal, berkualitas lan apik.

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • facebook
  • twitter
  • linkedin